Deal Semois Kayaks

Ken je de Belgische Ardennen en de vallei van de Semois?

Met Semois Kayaks kan je deze prachtige streek ontdekken op een afvaart in een kajak. Laat je over het water glijden, geniet ten volle van de verborgen plekjes van de Semoisvallei en bewonder de prachtige landschappen vanuit je kajak. Onze een- of tweepersoonskajaks brengen je naar de meest pittoreske plaatsjes in de Ardennen waar je met de auto niet komt.

De Semois loopt van oost naar west door de Ardennen en is een familievriendelijke, veilige rivier om te bevaren. Zelfs ouders met hele kleine kinderen (vanaf 2 jaar) zullen zich kostelijk amuseren.

De afdaling van de Semois in een kajak van Bouillon tot Poupehan is zonder twijfel een van de mooi ste afdalingen wat het landschap betreft.

De afdaling van de Semois in een kajak van Bouillon tot Poupehan is zonder twijfel een van de mooiste afdalingen wat het landschap betreft.

Je vaart onder de brug van Cordemois, langs het fort van Bouillon en de abdij van Cordemois. Je kan ook picknicken bij de Moulin du Rivage, aan de voet van het Graf van de Reus. Je vaart langs de Grande Prairie en ontdekt de hoogtes van Corbion-sur-Semois om aan te komen onder de brug van Poupehan-sur-Semois.

Dankzij je Carrefour Bonus Card, profiteer je van 5% korting + 200 Bonuspunten (1) per persoon. Om te genieten van deze aanbieding op de een- of tweepersoonskajaks op het traject Bouillon-Poupehan doe je het volgende:

1.      Schrijf je Bonus Card-nummer in het commentaarveld bij je onlinereservering op Semois Kayaks.

2.      Vergeet niet je Bonus Card aan te bieden op de dag van je kajaktocht.

(1) De punten worden toegevoegd op je Carrefour Bonus Card binnen de 6 weken na de prestatie